loading...
اس ام اس - عکس - آموزش - گرافیک - طنز - سرگرمی - مد و آرایش - هنری
آخرین ارسال های انجمن
ادمین بازدید : 633 یکشنبه 28 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

 

 

کیک بستنی , طرز تهیه ی کیک بستنی , طرز تهیه ی کیک بستنی شکلاتی , کیک بستنی شکلاتی , آموزش کیک بستنی , آموزش کیک بستنی شکلاتی , دستور پخت کیک , دستور پخت کیک بستنی , دستور پخت کیک بستنی شکلاتی , کیک , کیک و بستنی , طرز تهیه کیک بستنی,عکس های جالب کیک بستنی,اموزش درست کردن کیک بستنی,دسر,انواع دسر,طرز تهیه کیک بستنی,بستنی,کیک,مواد لازم کیک بستنی
 

 

کیک بستنی , طرز تهیه ی کیک بستنی , طرز تهیه ی کیک بستنی شکلاتی , کیک بستنی شکلاتی , آموزش کیک بستنی , آموزش کیک بستنی شکلاتی , دستور پخت کیک , دستور پخت کیک بستنی , دستور پخت کیک بستنی شکلاتی , کیک , کیک و بستنی , طرز تهیه کیک بستنی,عکس های جالب کیک بستنی,اموزش درست کردن کیک بستنی,دسر,انواع دسر,طرز تهیه کیک بستنی,بستنی,کیک,مواد لازم کیک بستنی

 

یک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.

زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : ۲۵ دقیقه

۱ ساعت برای سرد شدن مواد

۴ ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد

مواد لازم : برای ۱۲ نفر

 آرد سفید : ۱ پیمانه

جوش شیرین  :    نصف قاشق چای خوری

 نمک :    یک چهارم قاشق چای خوری

 شکلات شیرین ذوب شده :    ۲ گرم

آب  :   یک چهارم فنجان

 کره ی ذوب شده :    یک دوم پیمانه

 شکر:     یک دوم پیمانه

 تخم مرغ  :   ۲ عدد

 وانیل :    یک دوم قاشق چای خوری

شیر  :  یک دوم پیمانه

کارامل:    مقداری

نارگیل:    مقداری

طرز تهیه :
۱ – در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.

۲ – از قبل فر را در درجه ی ۳۵۰ فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.

۳ – در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.

۴ – در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و ۳۰ ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم  کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .

۵ – خمیر آماده شده را به مدت ۲۵ دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.

۶ – کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل  را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .

برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک:
در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر  در درجه ۳۵۰ فارنهایت قرار داده و ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.

ارزش غذایی  کیک شکلات بستنی در هر وعده:

۱۲ گرم چربی اشباع شده

 ۲ گرم چربی اشباع نشده
۲۶۱ میلی گرم سدیم

۴۳ گرم کربوهیدرات

۲ گرم فیبر

۲۸ گرم شکر

۶ گرم پروتئین

ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰کالری

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 155
  • کل نظرات : 14
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 10
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 43
  • بازدید امروز : 106
  • باردید دیروز : 89
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,084
  • بازدید ماه : 2,443
  • بازدید سال : 13,002
  • بازدید کلی : 97,305
  • کدهای اختصاصی

    نمایش وضعیت در یاهو

    
  • بـــبکــارفـــا