loading...
اس ام اس - عکس - آموزش - گرافیک - طنز - سرگرمی - مد و آرایش - هنری
آخرین ارسال های انجمن
ادمین بازدید : 1458 سه شنبه 20 خرداد 1393 نظرات (0)

حلوای زعفرانی در کپسول



حلوای زعفرانی در کپسول

حلوای زعفرانی در کپسول حلوای زعفرانی در کپسول[/caption]

حلوای زعفرانی در کپسول

نوع سنتی حلوا با آرد سنگک تهیه می شه. رنگ حلوا بستگی به میزان تفتی که به آردتون می دید داره و همینطور

 مقدار زعفران یا دیگر مواد افزوده شده به حلوا مثل شیره انگور.- هویج و ….

معمولا برای انواع حلوا باید از روغن جامد استفاده کنیم و گاهی ترکیب هر دو یا کره.

در پخت حلوا با روغن مایع حلوای ما شل می شود و قابل ریختن در قیف و کار با ماسوره نخواهد بود

و با روغن جامد شما کیفیت بهتری دارید و برای تزیین دستتان باز است.

اما اگر در محل سردی باشد روغنش می ماسد.

با کره طعم و نرمی بهتری به حلوا می دهیم. اما برای تفت دادن آرد مناسب نیست و زود می سوزد..

آرد حلوا باید کاملا نرم و ریز و الک شده باشد و بدون گلوله و رطوبت.

بهتر است همیشه اول آرد بدون روفن تفت داده شود و سپس روغن بریزید.

حرارت باید ملایم باشد و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا بطور یکدست تفت بخورد.

رنگی که آرد به هنگام تفت خوردن به خود می گیرد رنگ نهایی حلوای ما را به کمک موادی مثل زعفران تشکیل می دهد.

باید کمی هم جا برای تفت خوردن با روغن بگذاریم و حواسمان باشد تا زیادی تیره نشود.

بهتر است کمی روشن تر برداریم و باقی را به همراه روغن تفت دهیم و اگر به نظرمان روشن بود رنگ حلوا با روغن

 مدت زمان بیشتری تفت بدهیم.

شکر حلوا باید به صورت شهد تهیه شود.

بهترین زمان افزودنگلاب و هل و زعفران دم کرده همراه با شهد می باشد.

مقدار اندازه شکر باید دقیق باشد.کمی آن (شهد) باعث میشود حلوا انسجام نداشته و تکه تکه شود.و حلوای نرمی نخواهید داشت.

از قبل از شروع به تفت اردتان باید زعفران را دم کنیدوشهد را آماده کنید و افزودنی هایش را در اخر بزنید ( هل و زعفران)

 و بعد شروع به تفت دادن آرد کنید.

یک نکته کلیدی و بسار مهم در تهیه حلوا این است که دمای شهد و آرد تفت داده باید یکسان باشد. هر دو ولرم. یا اینکه یکی سرد

 و دیگری داغ باشد.

معمولا شهد سرد شده حلوا را دیرتر باز می کندو هم زدن حلوا سخت می شود.

البته اگر سرعت عمل داشته باشید و حرفه ای باشید و خود را نسوزانید می توانید هنگامی که آرد را تفت می دهید روی حرارت

 کم کم شهد سرد شده را اضافه کرده و  سریع هم بزنید.

اگر قرار باشد در حلوایمان شیره بریزیم دیگر نیازی به شهد نیست.

شیره اگر رقیق است همانطور و گرنه کمی با آب شلش کنید.چون سفت باشد هم زدن حلوا مشکل می شود.

اندازه گیری اصولی و دقیق مواد حلوا یکی از مهمترین مراحل است.

مقیاس های دقیق = نتیجه خوب

حلوای زعفرانی در کپسول

مواد لازم :

١٠٠ گرم کره
۱/۴ پیمانه گلاب
٣ پیمانه پرآرد گندم
٢ پیمانه شکر
١ پیمانه روغن مایع
۱ قاشق مربا خوری زعفران
۱ پیمانه آب
پودر دانه ی هل در صورت دلخواه

طرز تهیه:
ارد را در یک تابه با دیواره ی نسبتا بلند که روی حرارت گرم شده الک کنید وبا قاشق چوبی مرتب ودایم هم بزنید .اگر تابه قبلاً خوب گرم باشد حدود ۱۵تا ۲۰ دقیقه وقت لازم است که ارد را بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید.این کار برای سبک شدن ارد است.اگر از اول روغن را اضافه کنیم هم زدن خیلی سخت میشود.
وقتی بوی ارد بو داده بلند شدو رنگش کرم رنگ شدارد را درابکشی که توری سیمی ریز هست بریزید ودر ظرف دیگری با کمک قاشق الک کنید.در اخر خواهید دید که گلوله هایی از ارد ته ظرف مانده ان ها را هم به کمک قاشق پودر کنیدواز صافی بگذرانید.این کار روش من برای به دست اوردن یک ارد یک دست است .چون به تجربه دیدم که وقتی روغن را اضافه میکنم ،ارد گلوله میشود…حالا ارد الک شده را به تابه برگردانید. روغن مایه و کره را اضافه کنید.و خوب هم بزنید.در موقع حلوا پختن مهم ترین کار هم زدن ممتد هست .حرارت را هرگز خیلی زیاد نکنید وگرنه در چشم به هم زدنی ته میگیرد و میسوزد.حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید.اگر دوست دارید رنگ حلوا روشن تر دراید ۲۰ دقیقه کافی است اگر دوست دارید تیره تر باشد کمی بیشتر تفت دهید.معمولا در حلوای زعفرانی رنگ حلوا روشن است.
وقتی رنگ ارد خوب طلایی شد شیره را ارام اضافه کنیدو مرتب هم بزنید.زیر تابه را هم زمان با اضافه کردن شهد خاموش کنید.تا حلوا گرم است آن را در ظرف دلخواه بریزیدوبا پشت قاشق یا کفگیر رویش را صاف کنید…و نوش جان بفرمایید.
شهد:
برای شهد، شکر واب را داخل ظرفی ریخته هم بزنید بعد روی حرارت بگذارید.وقتی جوشید گلاب را بریزید و وقتی دوباره جوشید زود خاموش کنید.زعفران را هم که کوبیده و با ۳ قاشق اب جوش دم کرده اید به شیره اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید کمی پودر دانه هل به شهد از اول اضافه کنید .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 155
  • کل نظرات : 14
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 10
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 43
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 89
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 994
  • بازدید ماه : 2,353
  • بازدید سال : 12,912
  • بازدید کلی : 97,215
  • کدهای اختصاصی

    نمایش وضعیت در یاهو

    
  • بـــبکــارفـــا